Yaş pasta tarifini okuduktan sonra aklımda birçok soru oluştu. Öncelikle, keki yaparken mikser yerine el çırpıcısı kullanmak istesem, bu durumda kekin kabarması yeterli olur mu? Ayrıca, meyve olarak sadece çilek ya da muz mu kullanmalıyım, yoksa başka meyveler de eklemekte bir sakınca var mı? Son olarak, pasta süslemesi için şeker hamuru kullanmayı düşündüm, bunun için özel bir teknik veya ipucu var mı? Gerçekten harika görünüyor!
Yaş pasta tarifini okuduktan sonra aklımda birçok soru oluştu. Öncelikle, keki yaparken mikser yerine el çırpıcısı kullanmak istesem, bu durumda kekin kabarması yeterli olur mu? Ayrıca, meyve olarak sadece çilek ya da muz mu kullanmalıyım, yoksa başka meyveler de eklemekte bir sakınca var mı? Son olarak, pasta süslemesi için şeker hamuru kullanmayı düşündüm, bunun için özel bir teknik veya ipucu var mı? Gerçekten harika görünüyor!
Cevap yaz