Bu Burçak bisküvili labneli pasta tarifini okuduğumda hemen denemek istedim. Özellikle çay saatlerinde veya özel günlerde sunulması harika bir fikir. Labne peyniri kullanılması, pastaya yoğun bir krema kıvamı katması açısından çok mantıklı. Malzemelerin pratik oluşu da dikkatimi çekti. Mikserle labne peyniri ve toz şekeri çırpma aşaması, pastanın lezzetini artıracak gibi görünüyor. Krem şanti eklenmesi, pastanın hafif ve kabarık bir dokuda olmasını sağlayacak mı? Ayrıca, dinlendirilmesi gereken sürenin önemini vurgulamanız çok yerinde; sabırsızlanmayı gerektiren bir tarif olmaması, bu pastayı daha da cazip kılıyor. Süslenecek çikolata rendesi veya meyvelerle de görsel bir şölen oluşturulması, sunum açısından harika bir detay. Besin değerleri kısmı ise, kalori ve besin ögeleri hakkında bilgi sahibi olmamı sağladı. Farklı aromalar ekleyerek çeşitlendirme fikri de oldukça yaratıcı. Gerçekten de her an yapılabilecek, herkesin beğenebileceği bir tatlı gibi duruyor. Denemeyi dört gözle bekliyorum!
Bu Burçak bisküvili labneli pasta tarifini okuduğumda hemen denemek istedim. Özellikle çay saatlerinde veya özel günlerde sunulması harika bir fikir. Labne peyniri kullanılması, pastaya yoğun bir krema kıvamı katması açısından çok mantıklı. Malzemelerin pratik oluşu da dikkatimi çekti. Mikserle labne peyniri ve toz şekeri çırpma aşaması, pastanın lezzetini artıracak gibi görünüyor. Krem şanti eklenmesi, pastanın hafif ve kabarık bir dokuda olmasını sağlayacak mı? Ayrıca, dinlendirilmesi gereken sürenin önemini vurgulamanız çok yerinde; sabırsızlanmayı gerektiren bir tarif olmaması, bu pastayı daha da cazip kılıyor. Süslenecek çikolata rendesi veya meyvelerle de görsel bir şölen oluşturulması, sunum açısından harika bir detay. Besin değerleri kısmı ise, kalori ve besin ögeleri hakkında bilgi sahibi olmamı sağladı. Farklı aromalar ekleyerek çeşitlendirme fikri de oldukça yaratıcı. Gerçekten de her an yapılabilecek, herkesin beğenebileceği bir tatlı gibi duruyor. Denemeyi dört gözle bekliyorum!
Cevap yaz