Bu dikdörtgen nişan pastası tarifini görünce aklıma hemen kendi nişan günüm geldi. Misafirlerimize böyle şık ve lezzetli bir pasta sunmak harika olurdu. Yumurta ve şekerin çırpılması adımında dikkat edilmesi gerekenler gerçekten önemli; hafif ve kabarık bir pasta için bu aşama kritik gibi görünüyor. Ayrıca, meyve ve pasta süsleriyle zenginleştirilebilmesi de pastaya farklı bir tat katacaktır. Sizce bu tarifteki bitter çikolata yerine beyaz çikolata kullanmak nasıl olurdu? Ayrıca, pastayı hazırladıktan sonra misafirlerin tepkisini merak ediyorum; acaba herkes beğenir mi?
Bu dikdörtgen nişan pastası tarifini görünce aklıma hemen kendi nişan günüm geldi. Misafirlerimize böyle şık ve lezzetli bir pasta sunmak harika olurdu. Yumurta ve şekerin çırpılması adımında dikkat edilmesi gerekenler gerçekten önemli; hafif ve kabarık bir pasta için bu aşama kritik gibi görünüyor. Ayrıca, meyve ve pasta süsleriyle zenginleştirilebilmesi de pastaya farklı bir tat katacaktır. Sizce bu tarifteki bitter çikolata yerine beyaz çikolata kullanmak nasıl olurdu? Ayrıca, pastayı hazırladıktan sonra misafirlerin tepkisini merak ediyorum; acaba herkes beğenir mi?
Cevap yaz