Brownie yaparken en çok hangi malzemelerin tadını seversiniz? Bitter çikolata ve ceviz kombinasyonu bence harika bir lezzet katıyor. Pişirme sürecinde çikolata ile tereyağını benmari usulü eritmek gerçekten önemli mi? Yumurta ve şeker karışımının hacminin artması için çırpma süresinin uzun olması gerektiğini okudum, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, üzerine çikolata sosu dökerek servis etmeyi çok seviyorum. Siz hangi sosları tercih ediyorsunuz? Brownie'nin besin değerleri hakkında da biraz bilgi vermişsiniz, yüksek kalori içeriği nedeniyle dikkatli olmak gerektiğini düşünüyor musunuz?
Brownie yaparken en çok hangi malzemelerin tadını seversiniz? Bitter çikolata ve ceviz kombinasyonu bence harika bir lezzet katıyor. Pişirme sürecinde çikolata ile tereyağını benmari usulü eritmek gerçekten önemli mi? Yumurta ve şeker karışımının hacminin artması için çırpma süresinin uzun olması gerektiğini okudum, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, üzerine çikolata sosu dökerek servis etmeyi çok seviyorum. Siz hangi sosları tercih ediyorsunuz? Brownie'nin besin değerleri hakkında da biraz bilgi vermişsiniz, yüksek kalori içeriği nedeniyle dikkatli olmak gerektiğini düşünüyor musunuz?
Cevap yaz