Sütlü pasta tarifini okuyunca hemen denemek istedim! Özellikle kremanın hazırlanma aşaması beni çok heyecanlandırdı. Keki ortadan ikiye kesip içini kremayla doldurmanın nasıl bir lezzet sağlayacağını düşünmek bile iştahımı kabartıyor. Sizce kakaolu versiyonunu yaparken kakao miktarını ne kadar arttırmalıyım? Ayrıca, meyve eklemek pasta için nasıl bir tat katabilir? Denedikten sonra deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın!
Sütlü pasta tarifini okuyunca hemen denemek istedim! Özellikle kremanın hazırlanma aşaması beni çok heyecanlandırdı. Keki ortadan ikiye kesip içini kremayla doldurmanın nasıl bir lezzet sağlayacağını düşünmek bile iştahımı kabartıyor. Sizce kakaolu versiyonunu yaparken kakao miktarını ne kadar arttırmalıyım? Ayrıca, meyve eklemek pasta için nasıl bir tat katabilir? Denedikten sonra deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın!
Cevap yaz